Regjistrimi i anijes Langkawi


Regjistroni jahtin tuaj në LangkawiNë pronësi private
Regjistrimi i jahteve Langkawi
575 dollarë amerikanë
375 dollarë
950 dollarë amerikanë
(Tarifa jonë e shërbimit)
(Tarifa e Qeverisë)
(Tarifa totale)
  • Çmimi përfshin të gjitha tarifat detare
  • E vlefshme në të gjithë botën
  • Asnjë sondazh në shumicën e rasteve
  • Mund të regjistrohet në distancë
  • Kosto e ulët e konfigurimit
  • Koha e konfigurimit të shpejtë (5 ditë)
  • Regjistrohuni si privat ose entitet
  • UK LTD. ose Delaware LLC. entiteti i mundshëm
  • Reputacion i mirë / IMO e shënuar në të bardhë
  • Rinovime të lehta
  • Përdorim personal, bareboat dhe komercial

Në pronësi të kompanisë
Regjistrimi i jahteve Langkawi
950 dollarë amerikanë  
375 dollarë  
1325 dollarë amerikanë
(Tarifa jonë e shërbimit)
(Tarifa e Qeverisë)
(Tarifa totale)
  • Çmimi përfshin të gjitha tarifat detare
  • E vlefshme në të gjithë botën
  • Asnjë sondazh në shumicën e rasteve
  • Mund të regjistrohet në distancë
  • Kosto e ulët e konfigurimit
  • Koha e konfigurimit të shpejtë (5 ditë)
  • Regjistrohuni si privat ose entitet
  • UK LTD. ose Delaware LLC. entiteti i mundshëm
  • Reputacion i mirë / IMO e shënuar në të bardhë
  • Rinovime të lehta
  • Përdorim personal, bareboat dhe komercial

Langkawi, Malajzi, Regjistrimi i jahteve

Regjistri Langkawi ofron një nga regjistrimet më të lehta dhe më të përshtatshme të anijeve në botë. Ajo u krijua në 2003 dhe është e vendosur në Telaga Harbour Park, Langkawi dhe operohet nga Drejtori i Përgjithshëm i Departamentit Detar të Malajzisë.

Avantazhi kryesor i Langkawi është, se është regjistri i vetëm në Azinë Juglindore që ka miratuar një regjistër të vërtetë komercial të jahteve. Si një regjistër i hapur nuk ka kufizime kombëtare ose kufizime që ndikojnë në pronësinë e një jahti dhe është i hapur për individë, pronarë të përbashkët, korporata dhe entitete të jahteve.

Për këtë arsye ju mund të regjistroni varkën tuaj në Langkawi si pronar privat ose njësi ekonomike (kompani) dhe ta përdorni atë për aktivitete private, tregtare ose bareboat. Procesi i konfigurimit është i shpejtë dhe dokumentet e nevojshme nga ju janë shumë të drejtpërdrejta dhe më të rëndësishmet; në shumicën e rasteve, ne nuk kemi nevojë për një raport sondazhi nga ju i cili do t'ju kursejë shumë kohë dhe shpenzime.

Regjistrimi i një anije në Langkawi, Malajzi është pothuajse identik me regjistrimin në Mbretërinë e Bashkuar, nga i cili rrjedhin shumica e ligjeve dhe praktikave administrative detare të Malajzisë, përveçse zakonisht nuk keni nevojë për studim. Drejtoria e Përgjithshme e Departamentit Detar mbikëqyr Regjistrin Ndërkombëtar të Jahteve në Langkawi.

Kush mund të regjistrojë një anije në Langkawi?

Regjistri Langkawi është një regjistër i hapur. Kjo do të thotë që pronarët privatë nga çdo kombësi mund të regjistrojnë anijen e tyre, si dhe kompani nga e gjithë bota. Pra, nëse anija juaj aktualisht është në pronësi të një UK LTD ose Delaware LLC për shembull, ju mund të vazhdoni të përdorni këto kompani pronësie dhe të regjistroheni në Langkawi, Malajzi. Kështu, regjistrimi është i mundur për anijet private dhe në pronësi të kompanisë dhe për të gjitha kombësitë!

A mund të regjistrohem si anije tregtare ose Bareboat në Langkawi?

Po, mund të regjistroheni për përdorim të anijeve private, komerciale ose me barkë. Kostoja për të regjistruar varkën tuaj është e njëjtë për të tre përdorimet.

Sa kohë duhet për t'u regjistruar?

Regjistrimi në Langkawi do të zgjasë rreth një javë nga koha kur marrim të gjitha dokumentet nga ju.

Sa kohë është e vlefshme regjistrimi në Langkawi?

Regjistrimi është i vlefshëm për jetën! Ne kujdesemi për të gjitha dokumentet për ju dhe më pas ju mbaroni për jetën e varkës. Do të paguhen vetëm tarifat vjetore të tonazhit. Ne do të kujdesemi për këtë për ju çdo vit dhe kostoja totale e tarifave të tonazhit dhe tarifat tona të përfaqësimit janë 195 dollarë,- për anijet deri në 150 ton.

Dua të regjistroj varkën time në pronësi të kompanisë, por nuk kam ende një kompani?

Ne mund të krijojmë një Mbretëri të Bashkuar LTD. ose Delaware LLC për ju dhe ju do të transferoni pronësinë e anijes tuaj në këtë kompani të re të fjetur që është në pronësinë tuaj.
Ne rekomandojmë UK LTD pasi ka tarifa të ulëta vjetore, por ne mund të krijojmë një UK LTD ose Delaware LLC për ju në 2 ditë me një kosto totale prej $ 300,-
Meqenëse kompania përdoret vetëm për të zotëruar një varkë, nuk do të keni nevojë të paguani asnjë taksë ose të bëni ndonjë regjistrim qeveritar. Një faturë shitje do të duhet të nënshkruhet për të transferuar pronësinë e jahtit tuaj në UK LTD tuaj të re. ose Delaware LLC. Ne do ta bëjmë këtë faturë shitjeje për ju ose ju mund ta bëni tuajin. I gjithë ky proces do të bëhet brenda 48 orëve!

Pse regjistrimi në pronësi të kompanisë është më i shtrenjtë se regjistrimi në pronësi private?

Në mënyrë që të pajtohet me MM ndërsa lista çdo varkë në pronësi të kompanisë duhet të ketë një kujdes të duhur. Kjo do të thotë që agjenti ynë lokal duhet të kujdeset për shumë dokumente shtesë dhe të bëjë kërkime në kompani.

Përparësitë kryesore të regjistrimit të jahteve Langkawi:

 • E vlefshme në të gjithë botën
 • Në shumicën e rasteve nuk kërkohet studim i jahteve
 • Anija juaj nuk ka pse të vizitojë Langkawi apo edhe Malajzinë
 • Kosto e ulët e konfigurimit nga 950 dollarë,- (për anijet deri në 150 ton)
 • Kornizë kohore e konfigurimit të shpejtë
 • Ky është një regjistrim ndërkombëtar i flamurit të jahteve i vlefshëm në të gjithë botën
 • Jahti juaj mund të regjistrohet si pronë private e një të huaji me çdo kombësi
 • Jahti juaj mund të jetë në pronësi të një njësie ekonomike në një vend tjetër si një UK LTD. ose një Delaware LLC. Kjo është e shkëlqyeshme për pronarët e anijeve që duan të shmangin përgjegjësinë ose duan privatësinë
 • Langkawi ka një reputacion të mirë dhe është i bardhë i listuar në IMO.

Për çfarë dokumentesh na duhen?

 • Letër për emërimin e agjentit (për të na autorizuar/emëruar si agjentin tuaj - ne e furnizojmë këtë)
 • Na jepni 3 opsione emri për varkën, me emrin më të preferuar si opsionin tuaj të parë
 • Kopje e pastër e skanuar me ngjyra e pasaportës së pronarit
 • Fotografitë e jahtit (harku, ashpërsia dhe porti ose ana e djathtë)
 • Fatura e shitjes OSE kopja e marrëveshjes së shitjes dhe blerjes (me vulë noteriale)
 • Certifikata ekzistuese ose e mëparshme e regjistrimit
 • Certifikata e Fshirjes (nëse aplikohet)
 • Certifikata e ndërtuesit (vetëm për jahtin e ri të ndërtuar)
 • Një kopje e Policës së Sigurimit
 • Një fotografi e shënimit të gdhendjes është e nevojshme për të marrë dokumentet origjinale

Kur të na siguroni dokumentet e mësipërme, ne do të përgatisim të gjitha dokumentet për t'i paraqitur pranë autoriteteve detare në Langkawi. Thjesht do të duhet të nënshkruani dokumentet që ne përgatisim dhe ne do t'ju dorëzojmë, përcjellim dhe përcjellim dokumentet e regjistrimit tek ju. I gjithë ky proces zgjat rreth 1 javë.

Sa kushton për të regjistruar një jaht (deri në 150 ton) në Langkawi? = 950 dollarë,-

Ne paguajmë një tarifë të sheshtë shërbimi prej $ 375,- USD për trajtimin e regjistrimit të jahtit tuaj në Langkawi. Kjo tarifë përfshin gjithçka dhe nuk ka kosto të fshehur më pas. Ju gjithashtu do të duhet të paguani tarifat aktuale detare të vendosura nga qeveria. Kjo tarifë qeveritare është vetëm një total prej $ 375,- USD, nëse anija është nën 150 ton. Pra, tarifa totale e regjistrimit është vetëm 950 dollarë,-

Cila është Tarifa e saktë e Qeverisë Langkawi? Këto tarifa qeveritare janë (për anijet deri në 150 tonë bruto):

1/ Tarifa e regjistrimit qeveritar 1,140.00 RM (= 280 dollarë amerikanë)
2/ Tarifa e Tonazhit Qeveritar 380.00 RM (= 95 USD)
Tarifat totale qeveritare. RM 1,520.00 (= 375 dollarë amerikanë)

Sa kushton për të regjistruar një jaht (mbi 150 ton) në Langkawi? Nëse keni një anije të madhe, është ende shumë e lirë të regjistroheni në Langkawi. Tarifa e vitit të parë ekziston për tarifën e regjistrimit të qeverisë, tarifën vjetore të tonazhit dhe tarifën e shërbimit tonë prej 375 USD. Nga viti i dytë e tutje është vetëm tarifa e tonazhit dhe tarifa jonë e shërbimit të rinovimit prej $ 150,-

1. Tarifat e regjistrimit qeveritar për anijet e mëdha:
 • Mbi 150 dhe deri në 400 tonë bruto 1,900.00 RM (= 467 dollarë amerikanë)
 • Mbi 400 dhe deri në 1500 tonë bruto RM 2,660.00 RM (= 654 dollarë amerikanë)
 • Mbi 1500 tonë bruto RM 3,800.00 RM (= 934 dollarë amerikanë)
2. Tarifat vjetore të tonazhit për anijet e mëdha:
 1. Tarifa minimale RM 380.00 (= 94 dollarë amerikanë)
 2. Për ton bruto për 1000 tonët e parë bruto RM 1.50 RM (= 0.37 dollarë amerikanë)
 3. Çdo ton bruto shtesë mbi 1000 tonë bruto RM 0.50 (= USD 0.12 dollarë)

Lexoni përshtypjet tona të verifikuara në Trustpilot

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara